Rentalite richt 5de garage van Gemeente Haarlem in

25 Aug 2014

De gemeente Haarlem/Spaarnelanden heeft vanwege de goede ervaring met de energiezuinige verlichting van Rentalite, na parkeergarages Houtplein, de Kamp, Station en de Appelaar, besloten ook de parkeergarage van het provinciehuis Dreef te voorzien van de Premium Power LED verlichting.

Parkeergarage Dreef zal net zoals parkeergarage de Appelaar (zie onderstaande foto) worden uitgevoerd met de PPL Infinite line met een Can-bus systeem. De Premium Power LED Infinite line armaturen worden door middel van koppelstukken in elkaar geklikt in een zeer fraaie designlijn.

Door middel van het Can-bus (of Dali) systeem heeft iedere lamp zijn eigen IP adres heeft waardoor de lampen individueel kunnen worden aangestuurd (dimmen op ieder gewenst niveau door middel van bewegingssensoren, daglichtsensoren en/of timer mogelijkheden). Ook kunnen de lampen gegroepeerd worden en kunnen aangestuurd worden naar wens. Het Can-bus systeem komt met een touchscreen waarmee het gehele verlichtingssysteem makkelijk te bedienen is. 

Related projects
Advertenties
Share this on